Direktori Pengurusan

Bil. Nama Jawatan Email
1. Y.B. Dato' Hj. Mohd Salleh bin Man Yang di-Pertua MAINPP Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2. Y.Bhg. Dato' Haji Abdul Halim bin Hussain Timbalan Yang di-Pertua
3. Y.Bhg. Dato' Hj Sazali bin Hj Hussein Setiausaha Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4. Puan Putri Irhanan binti Sapeli Pengurus Baitulmal (M48)

Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Direktori Bahagian Wakaf

Bil. Nama Pegawai Jawatan Sambungan Email
1. Tn Hj Fakhruddin bin Abd Rahman Pegawai Tadbir (N44) 117 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2. En Mohd.Nazrul bin Zainal Pen. Peg. Tadbir (N27) 118 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3. En Muhammad Nasir b in Abd Razak Pen. Peg. Tadbir (N27) 127 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
4. Pn Hafsah binti Samsudin Pem. Tadbir (N17) 132 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
5. En Ahmad Zamir bin Mohd Zaki Pem. Tadbir (N17) 124 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
6. Puan Hasliza binti Abu Hassan Pem. Tadbir (N17) 136 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
7. En Isfahafis bin Ismail Pem. Tadbir (N17) 133 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
8. En Muhammad Azri bin Othman  Pem. Tadbir (N17) 116 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
9. En Wazir Khan bin Abdul Wahab Khan Pem. Tadbir (N17) 134 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
10. En Shahrol Izwan bin Abdul Jaffar Pem. Tadbir (N17) 134 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
11. En Muhammad Azman bin Sharifuddin Pem. Tadbir (N17) 128 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
12. En Wan Nurul Aiman bin Wan Idris Pem. Tadbir (N17) 131 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Direktori Bahagian Pembangunan & Pelaburan

Bil. Nama Jawatan Sambungan Email
1. Puan Nur Afiqah binti Sumari Pengurus Projek (J41) 113  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2. Encik Mohd Akhmar bin Mohd Mokhtar Penolong Jurutera (JA29) 131 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3. En Kamaluddin bin Darus Pembantu Tadbir (N22-KUP) 122 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Direktori Bahagian Undang-Undang

Bil. Nama Pegawai Jawatan Sambungan Email
1. Siti Noor Mardiana binti Shahrom Pegawai Undang-Undang (L41) 126 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
2. Nurul Syuhada binti Mohd Lazim Pen. Peg. Undang-Undang (L29) 137 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3. Nurul Syazwani binti Abdul Ghani Pembantu Tadbir (N17) 137 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.